Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 12-10-2018

In deze nieuwsbrief:
- Data om te onthouden
- EHBO in groep 8
- Herfstvakantie
- Afsluiting Kinderboekenweek
Data om te onthouden

Woensdag 24 oktober: laatste inleverdag briefjes voor de Sint
Woensdag 28 november: kledinginzameling

Dinsdag 11 juni 2019: de schoolfotograaf komt op school.

EHBO in groep 8

Maandag 22 oktober start groep 8 met een serie EHBO-lessen. In maart sluiten ze af met een officieel jeugddiploma! De lessen worden gegeven door 2 medewerkers van het Rode Kruis, die volgend jaar ook nog een praktijkles komen geven op school met tenten, brancards en lotusslachtoffers, ook toegankelijk voor de andere groepen. De lessen worden iedere maandagmiddag van 14.00 uur tot 15.15 uur gegeven.

Herfstvakantie

Volgende week is het herfstvakantie. De school is dan gesloten. Een mooi moment om thuis de gymkleding en – schoenen weer eens langs te lopen. Passen de schoenen nog? Ook bij de kleuters is dit van belang nu de maanden met minder mooi weer voor de deur staan en we dus vaker in de speelzaal zullen sporten. Ook bekers en broodtrommels graag vandaag mee naar huis nemen; als ze een week op school staan met een restje melk of wat stukjes kaas en worst in, is dat minder prettig.
Na de vakantie gaan we weer uitgerust aan de slag, maar nu eerst “een weekje zonder juf” voor de kinderen.

Afsluiting Kinderboekenweek

Gisteravond hebben we de kinderboekenweek afgesloten. Groep 1 tot en met 5 deed een kleine opvoering (groep 6,7 en 8 treden op het eind van het schooljaar op in het Ledeltheater, vandaar dat zij nu geen optreden hadden). Er was een grabbelton, de koffie met zelfgebakken taart smaakte prima en we hebben een nieuwe voorleeskampioen. Ook waren er grappige foto's te bestellen.  Alle bezoekers en helpers, taartbakkers en grabbelaars heel erg bedankt voor jullie hulp en aanwezigheid.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl