Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 26-10-2018

In deze nieuwsbrief:
- Proefwerken en data om te onthouden
- Keukenspullen
- Kerstpakketten
- Stage
Proefwerken en data om te onthouden

Proefwerken:
Groep 6: dinsdag 30 oktober, proefwerk geschiedenis, hoofdstuk 2


Woensdag 28 november: kledinginzameling
Dinsdag 11 juni 2019: de schoolfotograaf komt op school.

Keukenspullen

Tijdens de zeer geslaagde avond over de kinderboekenweek, werden er taarten verkocht. In de keuken van het MFC staan nu nog diverse borden en bodems van bakblikken. U kunt deze ophalen in de keuken bij de conciërge. Alle taarten waren op aan het eind van de avond, dus we hopen een volgende keer weer een beroep op u te mogen doen, maar zonder bodem in het bakblik vrezen we dat de taart niet zo goed zal lukken.

Kerstpakketten

Zoals elk jaar geven de gezamenlijke kerken in West Zeeuws Vlaanderen  een kerstpakket aan gezinnen die een beetje extra aandacht kunnen gebruiken. Wij vinden dit een mooi gebaar en nemen als school al enkele jaren aan deze actie deel. In elke klas hangt een boodschappenlijstje met producten voor in het kerstpakket. Het zou fijn zijn als elke leerling één product in het pakket kan doen, maar deelname is geheel vrijwillig.
Als u mee wilt doen met de actie, wilt u dit dan doorgeven aan de leerkracht. De leerkracht geeft aan uw zoon/dochter door welk product er nodig is. Er moet een keuze gemaakt worden uit de producten die op het lijstje staan, omdat de organisatie ervoor willen zorgen dat de pakketten nagenoeg gelijkwaardig zijn. Graag vragen we aandacht voor de houdbaarheidsdatum van de producten. De dozen kunnen gevuld worden tot en met 5 december. 
  Alvast bedankt.

Stage

Vanaf volgende week is er op donderdag en vrijdag een student die stage loopt in het MFC. Dylan Bosua is deze twee dagen “de rechterhand” van onze conciërge en zal de diverse werkzaamheden van een conciërge samen met haar uitvoeren. 

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl