Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 27-11-2018

In deze nieuwsbrief:
- Ontvangst Sint op de Sint Bavoschool
Ontvangst Sint op de Sint Bavoschool

Vol verwachting klopt ons hart……

We hebben een bericht van de Sint en zijn Pieten ontvangen en hij komt vrijdag aanstaande naar het MFC in Oostburg.
Bij goed weer zou de Sint het leuk vinden wanneer iedereen, dus de kinderen van beide scholen en de kinderopvang, zich aan de kant van de Sint Bavoschool zou verzamelen om hem zingend te ontvangen. De papa's en mama's mogen buiten uiteraard meezingen en zwaaien naar de Sint en zijn Pieten.
Sinterklaas vraagt aan iedereen om die dag dus zeker op tijd te komen, want Klok-Piet heeft een strak rooster gemaakt voor de Sinterklaas omdat het zo druk is deze weken. Daarom is er vrijdag dan ook GEEN fluorspoelen.
Bij slecht weer ontvangen we de Sint in het gebouw. De Sint loopt dan een route langs alle klassen waar de kinderen hem kunnen begroeten. De ouders/verzorgers kunnen helaas niet allemaal in de hal, de Sint wil daar graag alle aandacht naar de kinderen uit laten gaan.
De kinderen krijgen een traktatie, dus eten en drinken meenemen is deze dag niet nodig.
Aan het eind van de morgen zou het kunnen zijn dat de kinderen van groep 3 en 4 iets later uit school komen; het programma is erg vol en net voor 12 uur hopen we dat de Sint voor iedereen een cadeautje heeft. Uiteraard kunnen ouders /  verzorgers dan wel even in de hal beneden wachten als het slecht weer is.

We hopen op een mooie dag en zullen ons de komende dagen extra braaf gedragen.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl