Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 24-05-2019

In deze nieuwsbrief:
- Proefwerken en data om te onthouden
- formatie
- Jubilea
- Opbrengst inzamelingen
- Avondvierdaagse
- Skatelessen
Proefwerken en data om te onthouden

Data om te onthouden:
Maandag 27 mei: de inschrijfformulieren voor de lessen computertypen (groep 5-6-7) worden opgehaald. Wie zeker wel zijn van een plaats in de cursus, kan het formulier maandag voor 9:00 uur nog inleveren bij Meester Marc.
Maandag 3 tot en met donderdag 6 juni: Avondvierdaagse
Dinsdag 11 juni: de schoolfotograaf komt op school

 

formatie

Afgelopen week heeft juffrouw Stephanie besloten dat zij volgend schooljaar in Groede gaat werken. Daar was een vacature ontstaan waar zij belangstelling voor had. We wensen juffrouw Stephanie natuurlijk veel succes op haar nieuwe werkplek volgend schooljaar.
Ondertussen zijn we hard aan het rekenen en puzzelen voor een nieuw formatieplan voor volgend schooljaar. Zodra dit bekend is, delen we dat uiteraard met ouders / verzorgers. 

Jubilea

Juffrouw Eva en Juffrouw Dominique waren in de afgelopen maanden 12 ½ jaar in dienst bij ons schoolbestuur. We feliciteren de juffen van harte met dit jubileum en het team viert dat zaterdag met een teamuitstapje. We hopen dat we beide juffen nog lang als juf en collega op school mogen hebben!

Opbrengst inzamelingen

De opbrengst van de kledinginzameling van afgelopen week was 128 euro!
Hartelijk dank aan iedereen die een bijdrage leverde. Voor volgend jaar staan er weer 2 data in de schoolkalender waarop we kleding in zullen zamelen.

 

De opbrengst van de Daily Mile en de Ropa-run was een fantastisch bedrag van 2.118 euro! Alle lopers en vrijwilligers en dontateurs: van harte bedankt.

Avondvierdaagse

Afgelopen week heeft u zich via school in kunnen schrijven voor de avondvierdaagse. Daarmee verzorgen wij voor u de medaille en alle stempels die u nodig heeft. Wie ingeschreven is via school, moet dus niet meer binnen in de rij gaan staan om kaarten of iets anders op te halen. U kunt alle 4 de avonden op de aangegeven tijdstippen van de organisatie vertrekken.
Heeft u zich niet ingeschreven via school? Dan kan dat nog op de eerste avond van de vierdaagse. Dan moet u uiteraard wel zelf de stempels en dergelijke regelen.

Op woensdag krijgen de kinderen van school weer een traktatie. Uiteraard ook de kinderen die achteraf ingeschreven hebben, daar maken we geen onderscheid in. We doen dit, net als voorgaande jaren, weer gezamenlijk met de andere basisscholen van Oostburg. Op donderdag ontvangen de leerkrachten de kinderen weer op het laatste stukje van de route.

Skatelessen

Ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud en wil jij leren skateboarden of steppen?
Of beoefen je de sport al, maar wil je er beter in worden?
Wij bieden skateboard en steplessen aan!
De lessen worden aangeboden door Justin Stokkerman en Jeroen Leenhouts.
Wij hebben beiden 10 jaar skate- en stepervaring en hebben al eerder skate- en steplessen verzorgd. We willen deze sporten onder de aandacht brengen bij de jeugd in West-Zeeuws- Vlaanderen.
Veiligheid en plezier staan bij ons op nummer 1!
Wat kun je verwachten?
Je leert de basistechnieken van skateboarden en steppen. De lessen duren 1 uur en zullen plaatsvinden op het skatepark in Oostburg. Je krijgt les van ervaren skateboarders en steppers. Deelname is op eigen risico. 
Doe gratis een proefles mee en kijk of je het wat vindt!
Interesse? Schrijf je dan in via de onderstaande link.
https://forms.gle/2joN6H9sLkhN3jEk8
Bij vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met het onderstaande mailadres.
roll2learn@gmail.com
Nadere informatie over de lessen (materiaal, lestijden, datums, prijzen etc.) wordt bekend gemaakt, als wij de aanmeldingen voor de proefles ontvangen hebben.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl