Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 21-06-2019

In deze nieuwsbrief:
- Proefwerken en data om te onthouden
- Kaartjes musical groep 6, 7 en 8
- Schoolfoto's
Proefwerken en data om te onthouden

Data om te onthouden:
4 juli: feestdag op school ter ere van de laatste schooldag.
 

Proefwerken:
Groep 7: Maandag 24 juni, proefwerk Aardrijkskunde, laatste blok

Kaartjes musical groep 6, 7 en 8

Vrijdag 28 juni a.s. is het weer het jaarlijkse optreden van de groepen 6, 7 en 8 in het Ledeltheater. De middagvoorstelling begint om 13.15 uur. De middagvoorstelling is rond 15.15 uur weer afgelopen. Alle kinderen van groep 5 gaan deze voorstelling bekijken. De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan de optredens bekijken op vrijdagmorgen tijdens het oefenen. Zij zijn om 12.00 uur gewoon op school.

De kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen 's middags aan het Ledeltheater opgehaald worden. Wie niet opgehaald is, gaat met de leerkracht mee terug naar school. Daar staan immers ook de fietsen van de kinderen. Het kan zijn dat de voorstelling iets later dan 15.15 uur afgelopen is!

Om 19.00 uur begint de avondvoorstelling. Tijdens de avondvoorstelling is er ook een pauze. De kinderen van groep 6, 7 en 8 krijgen van de eigen leerkracht nog meer informatie over tijden van aanwezigheid en spullen die ze moeten meenemen.

Zoals u via klasbord en mail hebt vernomen is op 20 juni  de voorverkoop van de kaartjes voor de musical gestart, deze voorverkoop is tot en met maandag 24 juni. Daarna start de vrije verkoop! Voor zowel de middag- als avondvoorstelling zijn er dit jaar kaartjes in de voorverkoop. Tot en met maandag 24 juni mogen enkel ouders, broertjes en zusjes van de kinderen uit groep 6,7 en 8 een kaartje kopen. Vanaf dinsdag 25 juni is het “vrije voorverkoop”. Let u goed op dat de kaartjes voor de middagvoorstelling niet geldig zijn voor de avondvoorstelling. Dit heeft te maken met het aantal plaatsen dat beschikbaar is. Een kaartje kost € 3,00 en is te koop bij de juffen van groep 6, 7 en 8.

 

Schoolfoto's

Volgende week gaan de codes voor het bestellen van de schoolfoto's mee met de kinderen. Via de site van de fotograaf kunt u de foto's bekijken en eventueel bestellen. Dit gaat met een inlognummer en wachtwoord. Wij krijgen deze code's maar één keer, dus vragen wij gescheiden ouders deze informatie te delen met elkaar, zodat elke ouder de foto's kan zien en eventueel bestellen. Alvast bedankt!

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl