Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 28-06-2019

In deze nieuwsbrief:
- Proefwerken en data om te onthouden
- Kaartjes musical groep 6, 7 en 8
- Zwemmen
- Opruimen
Proefwerken en data om te onthouden

Data om te onthouden:
4 juli: feestdag op school ter ere van de laatste schooldag.

Op de eerste schooldag van  het nieuwe schooljaar ligt de nieuwe schoolkalender voor u klaar. Per gezin gaat er 1 exemplaar mee met de gezinsoudste. Extra exemplaren zijn verkrijgbaar voor 1 euro per stuk.

 

 

Kaartjes musical groep 6, 7 en 8

Deze avond is het weer het jaarlijkse optreden van de groepen 6, 7 en 8 in het Ledeltheater. De middagvoorstelling begint om 13.15 uur. De middagvoorstelling is rond 15.15 uur weer afgelopen. Alle kinderen van groep 5 gaan deze voorstelling bekijken. De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan de optredens bekijken op vrijdagmorgen tijdens het oefenen. Zij zijn om 12.00 uur gewoon op school.

De kinderen van groep 5 t/m 8 kunnen 's middags aan het Ledeltheater opgehaald worden. Wie niet opgehaald is, gaat met de leerkracht mee terug naar school. Daar staan immers ook de fietsen van de kinderen. Het kan zijn dat de voorstelling iets later dan 15.15 uur afgelopen is!

Om 19.00 uur begint de avondvoorstelling. Tijdens de avondvoorstelling is er ook een pauze. De kinderen van groep 6, 7 en 8 krijgen van de eigen leerkracht nog meer informatie over tijden van aanwezigheid en spullen die ze moeten meenemen.

Er zijn nog kaartjes te koop bij de leerkrachten van de bovenbouw en eventueel aan de kassa op de middag of avond zelf. We bedanken de sponsoren voor hun bijdrage. Dankzij strandpaviljoen "de Piraat", installatiebedrijf Verburgh en de WEA is de prijs van een kaartje lekker laag kunnen blijven.

 

Zwemmen

Ons schoolteam nam afgelopen zaterdag deel aan de Nederlandse Kampioenschappen schoolzwemmen. En dat deden ze beslist niet slecht. Een mooie 11e plek was het eindresultaat. Dat werd bereikt in een erg spannende strijd. Alle 6 de deelnemers zetten hun beste beentje voor. We zijn natuurlijk erg trots op deze mooie prestatie. Dank aan de begeleiders die dat hele eind wilden rijden en de kinderen wilden begeleiden die dag. Dankzij jullie konden de kinderen deze unieke ervaring opdoen!

Opruimen

De laatste schoolweek staat voor de deur.
Denkt u er aan om alle gymtassen mee naar huis te nemen? De zomervakantie is een mooi moment om de gymschoenen te passen en eventueel te vervangen. Ook alle bekers en bakjes moeten mee naar huis die laatste dag. Want als deze een hele zomer in school staan, kan het zijn dat u deze niet meer terug in huis wilt nemen.

Aanstaande vrijdagmorgen sluiten we het schooljaar met alle kinderen af tijdens een korte viering in de katholieke kerk om 10:45 uur. Daarna zwaaien we groep 8 definitief uit, gaan de rapporten mee naar huis en kan de vakantie beginnen.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl