Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 06-09-2019

In deze nieuwsbrief:
- Data om niet te vergeten
- inzameling en boeken
- Schoolreis
Data om niet te vergeten

Proefwerken:
Groep 7: woensdag 11 september, toets Engels, Unit A.
Groep 7: donderdag 19 september, toets Geschiedenis, Thema 1.

 

Inschrijven schoolfruit, weekbericht 1: U kunt nog altijd inschrijven voor deelname aan het schoolfruit op woensdag en donderdag. Het aantal deelnemers is al bijna het dubbele van vorig jaar! Een mooi, gezond resultaat.

inzameling en boeken

Als school sparen we al vele jaren plastic doppen en kroonkurken van bijvoorbeeld flesjes frisdrank.
Deze worden opgehaald en gaan naar de "doppenactie van Lara Blaakman". Lara is oud-leerlinge van onze school en doel van de inzameling is om honden te trainen die blinde en slechtziende mensen begeleiden. Ook dit jaar kunt u dus uw doppen weer inleveren op school. In de hal van de kleuters staat op de kast tegenover de lerarenkamer een tweetal plastic dozen waar de doppen in kunnen.

In de hal bij de GGD staat een zwerfboekenkast. Daar kunt u gratis een zwerfboek pakken en mee naar huis nemen. Deze boeken moeten niet terug, het is geen bibliotheekkast. U kunt het boek houden of weer ergens anders in een zwerkboekenkast achter laten. Vaak staat er een code in het boek. Die kunt u invoeren op een site van zwerfboeken, en dan kunt u zien  waar het boek al geweest is. Omdat lezen goed voor de ontwikkeling van kinderen is, heeft onze school deze kast aangeschaft. Maak er gerust gebruik van, dat vinden wij fijn en er is voor elk wat wils: voorleesboeken, boeken voor kleuters en boeken voor kinderen die zelf al kunnen lezen.

Schoolreis

De details met betrekking tot de schoolreis van groep 3 t/m 8 worden volgende week in een brief bekend gemaakt. Deze brief wordt met de kinderen meegegeven naar huis.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl