Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 13-09-2019

In deze nieuwsbrief:
- Data om niet te vergeten
- Stages
- Actie Kinderboekenweek
Data om niet te vergeten

Proefwerken:
Groep 7: donderdag 19 september, toets Geschiedenis, Thema 1.

 

 

Stages

Ook dit schooljaar lopen diverse studenten stage op onze school. We vragen altijd of zij zich voor willen stellen op de nieuwsbrief. Zo weet u een klein beetje wie er stage lopen en soms ook in de klas van uw zoon of dochter te vinden zijn.

Vandaag de eerste studenten:

Hallo,

Ik ben Jessica Jongmans, ik ben 19 jaar en ik kom uit Breskens. Ik volg de opleiding Kind Professional niveau 4 (onderwijsassistente en pedagogisch medewerker) op het Scalda in Terneuzen. Ik zal op de dinsdag en woensdagmiddag werkzaam zijn op peutergroep Pimpampoentje en BSO De Beestenboel. Ik heb al een aantal jaren ervaring met kinderen door eerdere stageplaatsen en daarnaast ben ik ook oppas.
De maandag en woensdagochtend ben ik werkzaam in groep 5 op de Sint Bavo. Ik heb ontzettend veel zin om hier stage te lopen en te leren hoe alles werkt.
Verder ben ik caissière en medewerker op de vleeswaren afdeling bij de Plus in Breskens. Ik heb 2 jongere zusjes en 1 jonger broertje. Mochten jullie een praatje willen komen maken, mag dat altijd.

Actie Kinderboekenweek

Dit jaar werkt de school de school onder andere aan het verder verbeteren van het leesonderwijs. 
Vorige week hebben we al over de zwerfboekenkast geschreven. Daarnaast hebben we natuurlijk ook diverse boeken op school. Tijdens de kinderenboekenweek, heeft de Bruna in Oostburg weer een actie die we alvast onder uw aandacht willen brengen:

Spaart u mee voor de schoolbieb ?
Van 2 t/m 13 oktober is het weer Kinderboekenweek. Tijdens de Kinderboekenweek organiseert Bruna de actie: ‘Sparen voor je schoolbieb’. Wij willen graag het (voor)lezen van kinderboeken stimuleren en zouden het leuk vinden om samen met u en de kinderen onze schoolbibliotheek uit te breiden met de nieuwste, spannendste en leukste kinderboeken! Hoe meer ouders er meedoen, hoe meer boeken we kunnen uitzoeken!
Hoe werkt de Schoolbieb-actie?

  • U koopt van 2 t/m 13 oktober 2019 één (of meerdere) kinderboek(en) bij uw lokale Bruna winkel en levert de kassabon vóór 15 november 2019 in op school.
  • Wij leveren de kassabonnen in bij een Bruna winkel.
  • Bruna telt de kassabonbedragen na inlevering bij elkaar op we ontvangen een waardebon.
  • We mogen t/m 15 december 2019 voor 20% van het totale kassabonbedrag nieuwe leesboeken uitzoeken in een Bruna-winkel.
Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl