Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 11-10-2019

In deze nieuwsbrief:
- Data om niet te vergeten
- folders
- tentoonstelling en vakantie
Data om niet te vergeten

Proefwerken:
Groep 6: dinsdag 22 oktober, proefwerk geschiedenis, blok 1
Groep 8: woensdag 23 oktober, proefwerk biologie, thema 1

Data om niet te vergeten:
Van 2 tot 13 oktober: inleveren van kassabonnen van de Bruna in het kader van de kinderboekenweek.

De kinderen die deelnemen aan het schoolfruit, krijgen deze maand weer diverse soorten fruit:
23 en 24 oktober: mini-komkommers en appel
30 en 31 oktober: druiven en banaan 

folders

We krijgen de laatste tijd diverse verzoeken om flyers uit te delen aan de kinderen. De verzoeken komen van diverse organisaties die de school allemaal zien als een logische plek waar je kinderen kunt bereiken.
Om een en ander een beetje in goede banen te leiden en niet elke week diverse papieren met de kinderen mee te geven, gaan we de komende tijd werken met een “meeneemtafel” in de hal van de school. Op dit blauwe tafeltje liggen folders die we van partijen die niet direct aan school verbonden zijn, krijgen. Ouders / verzorgers kunnen dan zelf kijken of zij belangstelling hebben voor de flyers die er liggen. Kinderen uit de bovenbouw kunnen zelf flyers meenemen van activiteiten die ze eventueel zouden willen volgen of waar ze aan deel willen nemen. Briefjes van school zoals de uitnodiging voor de oudergesprekken vallen hier uiteraard niet onder. En ook mededelingen van onze directe partners (denk aan het cultuurmenu of de bibliotheek) vallen hier niet onder.

Op dit moment liggen er folders van stichting 't Vestje, een aanbod van bewegingslessen na schooltijd en het kinderkanjerfeest. 

tentoonstelling en vakantie

We kijken terug op een gezellige avond als afsluiting van de kinderboekenweek.
Alle bakkers van taarten en cake: heel erg hartelijk bedankt voor uw medewerking en iedereen die aanwezig was: dank voor uw komst!
We hebben een nieuwe voorleeskampioen sinds gisteravond. We wensen Kas heel veel succes in de volgende ronde. Alle deelnemers aan de finale hebben het prima gedaan! Super dat jullie mee gedaan hebben, want je moet het maar durven: eerst voorlezen in de klas en daarna eventueel voor een jury en een onbekend publiek.

Vanmiddag start de vakantie. Even een week je geen school. Alle bekers, speelgoed, skeelers en andere zaken moeten mee naar huis. Ook is het verstandig om gymtassen weer even te controleren: passen alle schoenen, broeken en T-shirts nog?
We wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe!

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl