Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 29-11-2019

In deze nieuwsbrief:
- Data om niet te vergeten
- Feestmaand
Data om niet te vergeten

Proefwerken:
Groep 5: donderdag 5 december proefwerk biologie, thema 2.

Data om niet te vergeten:
Woensdag 4 december: laatste dag inleveren spullen voor Kerstpakketten.
Donderdag 19 december: kinderen komen om 16:45 uur naar school voor de kerstviering.

Kinderen die deelnemen aan het schoolfruitproject krijgen de komende week:
3 en 4 december: peer en appel
10 en 11 december: banaan en snoeptomaatjes
17 en 18 december: mandarijn en mini-komkommer

 

Feestmaand

Vandaag ontvangen we de Sint op school. Via Klasbord en facebook kunt u daar wat foto's van terugvinden.
Op de facebookpagina van school staan er uiteraard geen kinderen op de foto, maar u kunt de Sint wel van heel dichtbij zien daar.
Het meenemen van gekregen cadeautjes is altijd een item in deze tijd van het jaar.  Het is goed om met de juf van uw kind even overleg te hebben over de afspraken hierover en met uw zoon of dochter te bespreken wat wel en niet mee naar school gaat. En opgelet: er zijn heel veel kinderen die al dat nieuwe speelgoed eens vast willen houden en “testen”. Dat geeft meer kans op schade dan thuis.


Op de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen wanneer we Kerst vieren met de kinderen. Over de exacte bedoeling en invulling krijgt u later nog een schrijven. Daarin leest u wat er die avond tussen kwart voor 5 en 7 uur op het programma staat. 
We hebben de groepen 5 tot en met 8 aangemeld voor een gratis bezoek aan de schaatsbaan in Sluis. We weten nog niet of we op donderdag of vrijdag terecht kunnen. Zodra we dat weten, kunnen we de rest van de dagen verder voorbereiden. Voor het bezoek aan de schaatsbaan zullen we zeker veel vrijwilligers zoeken die de kinderen willen brengen en halen.

Tussendoor komt de inspecteur ook nog op bezoek op school. Deze keer alleen voor klasbezoeken, een gesprek met de schoolleiding en tussen de middag een gesprek met een aantal leerkrachten. Kortom: vol verwachting klopt ons hart voor wat komen gaat…..

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl