Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 06-12-2019

In deze nieuwsbrief:
- Data om niet te vergeten
- Verloting
- Kerstviering in de kerk
Data om niet te vergeten

Proefwerken:
 

Data om niet te vergeten:
Donderdag 19 december: kinderen komen om 16:45 uur naar school voor de kerstviering.

Kinderen die deelnemen aan het schoolfruitproject krijgen de komende week:
10 en 11 december: banaan en snoeptomaatjes
17 en 18 december: mandarijn en mini-komkommer

 

Verloting

De brief met informatie over de kerstviering is deze week met de kinderen meegegeven.
Daarop heeft u kunnen lezen dat de activiteitencommissie een verloting wil organiseren. Daarvoor zijn ze nog op zoek naar prijsjes.
Mocht u een bedrijf hebben en deze verloting met een aardigheidje willen sponsoren, dan kunt u dit afgeven bij Meester Marc of de juf van uw kind(eren). Het moeten geen enorm grote prijzen zijn.
De opbrengst van de verloting gaan we besteden aan extra boeken voor de kinderen op school. Zoals u wellicht weet, is het leesonderwijs dit jaar één van onze aandachtspunten.

Kerstviering in de kerk

Extra oproep voor kinderen voor kinderkoor tijdens Oecumenische kerstgezinsviering, d.d. dinsdag 24 december om 19.00 uur in de H. Eligiuskerk en andere activiteiten tijdens deze viering.

Voor de Oecumenische kerstgezinsviering op dinsdag 24 december gaan we op maandag 9 en 16 december om 15.30 uur oefenen voor het kinderkoor in de Eligiuszaal van de Eligiuskerk. We hebben nog plaats voor kinderen, die zich nog niet hebben opgegeven.
Wil je nog meezingen, dan ben je van harte welkom. Je komt dan gewoon naar de Eligiuskerk deze middagen. De mensen van de werkgroepen en het combo zullen het erg fijn vinden, als je komt zingen, zodat we een goed bezet kinderkoor hebben voor de Oecumenische kerstgezinsviering.
Daarnaast is het ook nog mogelijk om je op te geven, als je mee wil spelen in het verhaal, een gebedje wil lezen of een kaarsje wil aansteken.
Stuur dan een mailtje naar Adinda v.d. Voorde (gavandevoorde@yahoo.com) of Rachel Scheele (ra_scheele@zeelandnet.nl) met je naam, groep en school en wat je wil doen tijdens de viering. Voor het verhaal oefenen we op dinsdag 24 december om 10.00 uur in de Eligiuskerk.Werkgroepen kindernevendienst De Brug en gezinsviering Eligiuskerk.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl