Sint Bavo is onderdeel van de Scoba Groep
Sint Bavo
Nieuwsbrief - 07-02-2020

In deze nieuwsbrief:
- Belangrijke data en proefwerken
- Carnaval
- Schoolzwemkampioenschappen
Belangrijke data en proefwerken

Data:
8 april is het schoolvoetbal voor de bovenbouw. De uitwijkdatum is 15 april. Meer info volgt later.
15 mei is de mini-roparun voor groep 7 en 8. Meer info volgt later.

Kinderen die meedoen aan het schoolfruitproject krijgen de volgende pauzehap:
12 en 13 februari: snoeptomaatjes en appel
19 en 20 februari: kiwi en mini-komkommer


 

Carnaval

Op donderdagavond 20 februari worden de kinderen van groep 3 t/m 8 die dat willen uitgenodigd op het Carnavalsfeest van de Sint Bavoschool! Van 18.30 uur tot 19.30 uur gaan we hossen, dansen, springen en zingen op school! Ook willen we dit jaar graag een échte playbackshow organiseren! Wil je graag een liedje playbacken / dansen, alleen of met je vrienden, geef je dan op bij de juf of meester. Graag willen we weten welk lied je gaat playbacken en wie er meedoen. De link met het liedje graag doorgeven aan de juf of meester vóór 7 februari.

De kinderen van groep 1 en 2 vieren op vrijdagochtend 21 februari een verkleedfeest op school. Het thema 'theater' zal dan worden afgesloten met activiteiten in de klas en in de speelzaal. De kinderen mogen uiteraard verkleed naar school komen.

Schoolzwemkampioenschappen

Een van onze teams haalde tijdens de voorronde van het schoolzwemmen de volgende ronde. We hebben bericht gekregen dat deze op 28 maart door zal gaan in Terneuzen. We moeten dus niet heel ver rijden deze keer.
De komende weken zal met de betreffende kinderen en hun ouders/verzorgers contact opgenomen worden of zij deze dag weer mee kunnen doen. We gaan ons eerst weer even storten op de bak met regels die bij deze wedstrijden horen.

Sint Bavo
Breydelstraat 4
Postbus 41 4500 AA Oostburg

0117-452342
directie.stbavo@scoba.nl